İçeriğe geç

Izmir Kültürpark Hangi Otobüs Gider

İzmir Kültürpark hangi durakta?

Otobüs yerine metro veya İzban’ı kullanmayı tercih ederseniz, Konak metro istasyonunda inip kısa bir yürüyüşle Kültürpark’a ulaşabilirsiniz. Alsancak tren istasyonu da sadece birkaç dakika yürüme mesafesindedir.

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’na hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu yakınından geçmektedir: 121, 202, 681, 691, 912.

Fuar Kültürpark hangi kapıya yakın?

Kültür ve Sanat Bilet Satış Sistemi – Fuar Kültür Park Alanı Fuar Kültür Park alanına Kültürpark ana kapılarından, Montreux, Lozan, 26 Ağustos, Cumhuriyet ve 9 Eylül Basmane’den giriş yapabilirsiniz.

Park Bornova’ya hangi otobüs gider?

En çok ziyaret edilen yerlerden biri olan Bornova Park’a toplu taşıma ile nasıl ulaşabileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 314, 67, 111, 317, 966.

İzmir tramvay ne kadar?

İndirimli saatlerde standart tarifede 3 TL olan tam yemek ücreti 1,50 TL, öğrenci ve 60 yaş üstü kart sahipleri için 1,80 TL olan indirimli tarife ise 0,90 TL olarak belirlendi. Öğretmenler indirimli saatlerde 2,50 TL yerine 1,25 TL ödüyor.

Mavibahçe tramvay hangi durakta?

İzmir Mavibahçe AVM’ye en yakın tramvay durağı hangisidir? İzmir Mavibahçe AVM’ye en yakın tramvay durağı M. Kemal Atatürk Spor Salonu’dur. 4 dakikalık yürüme mesafesindedir.

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu hangi kapıda?

İzmir Sanat, Kültürpark 26 Ağustos Kapısı yakınında, yıl boyunca; konferanslar, seminerler, tiyatro, film gösterimleri, konserler ve sergiler düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Resim ve Heykel Müzesi’ne bağlı Kültürpark Sergi Salonu, şehrin kalbinde herkesi sanatla buluşturuyor.

İzmir Kültürpark kaç kişilik?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkanlığı’na bağlı, 2870 kişilik kapasiteye sahip açık hava tiyatrosu, ulusal ve uluslararası konserler, tiyatro, halk oyunları, bale ve dans gösterilerinin yer aldığı yoğun bir etkinlik programıyla mayıs-eylül ayları arasında kapılarını sanatseverlere açıyor. Yükseklik 8 m.

Kültürpark konser alanı kaç kişilik?

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu, yurt içi ve yurt dışından birçok ünlü ismin sahne aldığı Bursa’nın en önemli etkinlik alanlarından biridir. 3.500 koltuk ve 1.500 ayakta yer olmak üzere toplam 5.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

İzmir Kitap Fuarı Kültürpark nerede?

Zafer Mah. 840 St. fuizmir Gaziemir, İzmir, Türkiye.

İzmir Kültürpark’ta neler yapılır?

Kapalı Alan; 14 kapalı sergi salonu, 4 konferans salonu, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, İzmir Sanat, Fuar Evlendirme Dairesi, Celal Atik Spor Salonu, Lunapark, Paraşüt Kulesi, Gençlik Tiyatrosu, Resim Heykel Müzesi, İzmir Tarih Müzesi ve Sanat Müzesi bulunmaktadır.

Kültürpark giriş ücretli mi?

Fuar giriş ücreti tam öğrenci için 20 TL, öğrenci için 7,5 TL olarak belirlendi. Kültürpark’a tüm kapılardan giriş çıkış yapılabiliyor.

Bornova Evka 3’e hangi otobüs gider?

Bornova bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Evka 3’e toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 114, 314, 67, 111, 317. Metro: İZMİR METRO.

Bornova Büyük Park’a hangi otobüs gider?

Bornova bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Büyük Park’a toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 330, 963, 59, 267, 268. Metro: İZMİR METRO.

Evka 3’ten Bayraklı’ya nasıl gidilir?

Evka 3’ten İzmir – Aydın Bayraklı’ya ulaşmak için öncelikle İZMİR METROSU metro hattı ile Evka 3 durağından Halkapınar durağına, ardından Halkapınar 2 durağından 140 numaralı otobüse binerek Çınarlı Hastanesi durağına gidin. Bu rotayı kullanın.

İstinye Park Metrosu hangi durakta İzmir?

İzmir İstinye Park AVM’ye metro ile gitmek istiyorsanız Fahrettin Altay durağında inmeniz gerekmektedir. Metro durağı alışveriş merkezinin önündedir. Fahrettin Altay otobüs aktarma merkezi de alışveriş merkezinin hemen yanında yer almaktadır.

Basmane garında metro var mı?

İzmir Metro A.Ş. İzmir Metro A.Ş. İstasyon, Konak ilçesi Etiler semtinde, Basmane İstasyonu’nda bulunmakta olup 1 girişi bulunmaktadır. Çankaya İstasyonu’na 775 metre, Hilal İstasyonu’na 1,6 km uzaklıktadır.

İzmir’de tramvaya nasıl binilir?

SEYAHAT İLE YOLCULUK; 1. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen geçerli biniş kartları ile turnikelerden geçiş yapabilirsiniz. 2. 0-6 yaş arası çocuklar, ebeveynleri eşliğinde olmak koşuluyla ücretsiz olarak kabul edilirler.

Hilltown hangi tramvay durağında?

Tramvay ile seyahat etmek için T1 (Mavişehir – Ataşehir) hattındaki Mavişehir durağında inmeniz gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Eve Gelen Escort